Pohankové noky (gnocchi)
Pohankové rizoto s cizrnou a kuřecím…
Pohankové zeleninové placky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pohanka je velmi zdravá, zpevńuje cévy (např. cévky v očích a pod.) proto bych mouku nechala pohankovou.
Dávám normální mouku a teplé obaluji ve skořicovém cukru.Je to dobré ,ale bereme to jako moučník ke kávě.Moc dobrý recept
Hruškový džem se zázvorem
Vepřový chilli guláš
Dušené vepřové na provensálském koření
Sýrovo-šunkoví šneci
Vdolky pečené v troubě
Bramborovo vajíčková pomazánka
Smažená zelenina po italsku
Bramboračka naší babičky
Cuketová omeleta
Rychlé karí s květákem a batáty
Brokolicová polévka se smetanou
Masové koule s bulgurem a zeleninou
Placky z quinoy
Rychlé bryndzové špecle
Kuskus s rajčaty a mátou
Mexický hrnec s rýží
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Zimní minestrone