Pohankové noky (gnocchi)
Pohankové rizoto s cizrnou a kuřecím…
Pohankové zeleninové placky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pohanka je velmi zdravá, zpevńuje cévy (např. cévky v očích a pod.) proto bych mouku nechala pohankovou.
Dávám normální mouku a teplé obaluji ve skořicovém cukru.Je to dobré ,ale bereme to jako moučník ke kávě.Moc dobrý recept
Vanilkové rohlíčky - rychlé
Punčové řezy pí Marečkové
Vepřové řízečky s nivou a smetanou
Bramborové šišky s mákem a švestkovou…
Lehký těstovinový salát s tuňákem a…
"Dospělácké" řezy
Sýrová omáčka s těstovinami…
Vaječná omeleta s medvědím česnekem
Zaječí paštika s cibulkou
Mexický hrnec s rýží
Zelňačka s klobásou
Kachní paštika
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Závin se zelím a uzeným masem
Hruškový crumble s perníkem
Banánové lívance s kokosem a jablky
Pečené bramborové lupínky