Pohankové noky (gnocchi)
Pohankové rizoto s cizrnou a kuřecím…
Pohankové zeleninové placky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pohanka je velmi zdravá, zpevńuje cévy (např. cévky v očích a pod.) proto bych mouku nechala pohankovou.
Dávám normální mouku a teplé obaluji ve skořicovém cukru.Je to dobré ,ale bereme to jako moučník ke kávě.Moc dobrý recept
Obalované koblížky
Tvarůžková pomazánka extra
Krém / krémová náplň do doutníčků,…
Smažené cibulky
Prokládané brambory s cuketou -…
Ledový salát s cherry rajčátky a…
Vařený krém na dorty, řezy, cukroví
Dobré kuře
Česneková pomazánka s řeckým jogurtem
Thajské rýžové nudle Pad Thai
Budapešť
Kuličky z mletého masa s rychlou…
Trojí sladká ovesná kaše
Lotus cheesecake
Těstoviny s lososem a arašídovou…
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Asijské pikantní cuketové nudle
Tvarohové řezy s mákem