Pohankové noky (gnocchi)
Pohankové rizoto s cizrnou a kuřecím…
Pohankové zeleninové placky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pohanka je velmi zdravá, zpevńuje cévy (např. cévky v očích a pod.) proto bych mouku nechala pohankovou.
Dávám normální mouku a teplé obaluji ve skořicovém cukru.Je to dobré ,ale bereme to jako moučník ke kávě.Moc dobrý recept
Vegetariánské Kung Pao Asie
Dýňové placičky
Houskový knedlík
Kvasnicová polévka se zeleninou
Medovník z Počernic
Báječný hruškový (jablečný) koláč s…
Jednoduchá špenátovo-nivová polévka
Jablečný závin z listového těsta
Halloumi z grilu na salátu
Pizza bolognese
Letní těstoviny
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Švestkové knedlíky z bramborového…
Cukety plněné mletým masem
Švestkový koláč s cuketou
Souvlaki s tzatziki
Zapečené lečo
Květákové steaky z grilu