Pohankové noky (gnocchi)
Pohankové rizoto s cizrnou a kuřecím…
Pohankové zeleninové placky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pohanka je velmi zdravá, zpevńuje cévy (např. cévky v očích a pod.) proto bych mouku nechala pohankovou.
Dávám normální mouku a teplé obaluji ve skořicovém cukru.Je to dobré ,ale bereme to jako moučník ke kávě.Moc dobrý recept
Zelné závitky s mletým masem
Kuřecí prsa plněná bylinkovým sýrem
Zapečené kuřecí závitky II.
Mrkvová bábovka
Tvarohové knedlíky s ovocem mé tchýně
Bábovka s jablíčky a skořicí
Vaječná pomazánka s Vysočinou
Okurkový salát s jogurtem a…
Jednohubky (kanapky) s tresčími játry
Smažený kapr bez kostí
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi