Pohankové noky (gnocchi)
Pohankové rizoto s cizrnou a kuřecím…
Pohankové zeleninové placky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pohanka je velmi zdravá, zpevńuje cévy (např. cévky v očích a pod.) proto bych mouku nechala pohankovou.
Dávám normální mouku a teplé obaluji ve skořicovém cukru.Je to dobré ,ale bereme to jako moučník ke kávě.Moc dobrý recept
Filé zapečené se zakysanou smetanou
Špekové knedlíky pro silné muže
Vepřové kotlety v leču
Výborný chléb s pohankovou moukou
Gnocchi alla casa
K - Nadívaná kuřecí stehna
"Mrkváky" - kynuté buchty s mrkví
Hlíva s květákem na mozeček nebo…
Krémová polévka z řapíkatého celeru
Čočkové ragú
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Ořechy s krémem
Rafaelo kuličky
Florentýnky
Rumové kuličky s kokosem
Vosí hnízda III.
Klasický recept na polevu na perníčky
Nejlepší vaječný likér