Pohankové noky (gnocchi)
Pohankové rizoto s cizrnou a kuřecím…
Pohankové zeleninové placky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pohanka je velmi zdravá, zpevńuje cévy (např. cévky v očích a pod.) proto bych mouku nechala pohankovou.
Dávám normální mouku a teplé obaluji ve skořicovém cukru.Je to dobré ,ale bereme to jako moučník ke kávě.Moc dobrý recept
Rychlý domácí celozrnný špaldový chléb
Milánské špagety ala zuzanka
Omáčka z kuřete
Mrkvové řezy s ananasem
LEHKÝ DORT S JABLKY A PUDINKEM
Chřestová polévka II.
Jednoduchá ovesná kaše - zdravě a…
Zeleninový salát s rukolou a opečenou…
Hovězí karabáček na světlém pivu
Pečené brambory s brynzou a slaninou
Francouzská cibulačka
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Čokoládové brownies
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou