Pohankové noky (gnocchi)
Pohankové rizoto s cizrnou a kuřecím…
Pohankové zeleninové placky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pohanka je velmi zdravá, zpevńuje cévy (např. cévky v očích a pod.) proto bych mouku nechala pohankovou.
Dávám normální mouku a teplé obaluji ve skořicovém cukru.Je to dobré ,ale bereme to jako moučník ke kávě.Moc dobrý recept
Okurkový salát alá tzatziky
Něžný linecký koláč
Kakaové palačinky
Adamovy kuličky (sekaná)
Arašídové sušenky
"Chlupačky" - zapékané chlupaté…
Kuřecí (králičí) maso pečené na…
Avokádové lanýže
Pěna s polevou z hořké čokolády
Restované žampiony s bramborami a…
Vláčná máslová vánočka
Rumové kuličky s kokosem
Vosí hnízda
Tradiční bramborový salát
Rafaelo kuličky
Nejlepší vaječný likér
Ořechy s krémem
Vosí hnízda III.