Pohankové noky (gnocchi)
Pohankové rizoto s cizrnou a kuřecím…
Pohankové zeleninové placky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pohanka je velmi zdravá, zpevńuje cévy (např. cévky v očích a pod.) proto bych mouku nechala pohankovou.
Dávám normální mouku a teplé obaluji ve skořicovém cukru.Je to dobré ,ale bereme to jako moučník ke kávě.Moc dobrý recept
Výborné špízy
Kořeněná panenka ve slanině
Ajťácké Chilli con carne
Bramborové placičky se špenátem
Tatarský biftek podle časopisu F.O.O…
Cuketa snadno, rychle a chutně
Listové šátečky (nejen) s tuňákem
Jednoduchá špenátová polévka se sýrem
Zelňačka pro přátele
Smažená rýže se zeleninou a krůtím…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Čočková polévka se zeleninou
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Česnečka
Mexický hrnec s rýží
Polévka z červené čočky