Pohankové noky (gnocchi)
Pohankové rizoto s cizrnou a kuřecím…
Pohankové zeleninové placky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pohanka je velmi zdravá, zpevńuje cévy (např. cévky v očích a pod.) proto bych mouku nechala pohankovou.
Dávám normální mouku a teplé obaluji ve skořicovém cukru.Je to dobré ,ale bereme to jako moučník ke kávě.Moc dobrý recept
Mramorová bábovka
Ořechové řezy se žloutkovou polevou
Brynzová pomazánka III.
Gulášová polévka z předního hovězího…
Fazolové lusky se slaninou
Pikantní vepřové se smaženou rýží
Jednoduché lečo z trouby
Jablečné žabí tlamičky se skořicí
Tvarohový koláč z drobenky - hrnkový
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Topinky s houbami a čedarem
Dýňové muffiny
Koláč s kaki a skyrem
Houbový guláš
Podzimní salát Coleslaw
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem