Pohankové noky (gnocchi)
Pohankové rizoto s cizrnou a kuřecím…
Pohankové zeleninové placky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pohanka je velmi zdravá, zpevńuje cévy (např. cévky v očích a pod.) proto bych mouku nechala pohankovou.
Dávám normální mouku a teplé obaluji ve skořicovém cukru.Je to dobré ,ale bereme to jako moučník ke kávě.Moc dobrý recept
Kuřecí těstoviny v rajčatové omáčce
Sojčí těstovinový salát
Nadívaná kuřecí, kachní nebo krůtí…
Křupavé cibulové kroužky
Křehký dort s revení
Piškotová roláda podle Lidušky
"Hned" jablečný (hruškový) koláč
Citronová bábovka z pomazánkového…
Bylinkový chléb (DUKAN)
Krůtí roláda s citronovou majonézou a…
Obalovaný asijský květák z trouby
Středomořská čočková polévka
Milionářské řezy se slaným karamelem
Gyoza knedlíčky
Mexický hrnec s rýží
Císařský trhanec
Quiche s červenou řepou a sýrem
Kachní prsa s nudlovým salátem