Pohankové noky (gnocchi)
Pohankové rizoto s cizrnou a kuřecím…
Pohankové zeleninové placky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pohanka je velmi zdravá, zpevńuje cévy (např. cévky v očích a pod.) proto bych mouku nechala pohankovou.
Dávám normální mouku a teplé obaluji ve skořicovém cukru.Je to dobré ,ale bereme to jako moučník ke kávě.Moc dobrý recept
Olomoucká tvarohová pomazánka
Kynutý koláč s ovocem pro domácí…
Jednoduchá sýrovo-žampionová omáčka
Senzační řezy z velkého plechu
Špenátový závin se špenátem, slaninou…
Houbové kroupy se zelím
Sušenky bez vajec - snadno a rychle
Dip z tvarohu a máty
Bůčková roláda s nádivkou
Mexický hrnec s rýží
Dršťková z bedel
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem
Kyseláče s rozmarýnem a jalovcem
Rizoto s kuřetem a liškami
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Houbová omáčka s bramborovými buchtami