Pohankové noky (gnocchi)
Pohankové rizoto s cizrnou a kuřecím…
Pohankové zeleninové placky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pohanka je velmi zdravá, zpevńuje cévy (např. cévky v očích a pod.) proto bych mouku nechala pohankovou.
Dávám normální mouku a teplé obaluji ve skořicovém cukru.Je to dobré ,ale bereme to jako moučník ke kávě.Moc dobrý recept
Sýrová pomazánka s jogurtem
Pórková polévka s drožďovými knedlíčky
Kakaový koláč s tvarohem
Mrkvový salát III
Bezmasé těstoviny - výborné
Bramborový knedlík s vejcem a slaninou
Knedlíky z rýžové mouky
"Rozetky" - šneci s tvarohem a…
Muffiny s lentilkami
Španělská bramborová polévka
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek