Pohankové noky (gnocchi)
Pohankové rizoto s cizrnou a kuřecím…
Pohankové zeleninové placky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pohanka je velmi zdravá, zpevńuje cévy (např. cévky v očích a pod.) proto bych mouku nechala pohankovou.
Dávám normální mouku a teplé obaluji ve skořicovém cukru.Je to dobré ,ale bereme to jako moučník ke kávě.Moc dobrý recept
Buchty plněné jahodami a tvarohem
Listový závin se špenátem a…
Česneková krkovička naložená v mléce
Karamelové řezy od Gizky
Krachle z listového těsta
Chlebová polévka podle Ládi Hrušky
Piškotový korpus - dvoupatrový dort
Mleté maso se zeleninou II.
Polévka z čerstvého špenátu -…
Čočka na kyselo
Americké lívance
Brokolicová polévka se smetanou
Čevabčiči
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Kulajda
Jablečná buchta
Makovec se švestkami
Huevos rancheros