Pohankové noky (gnocchi)
Pohankové rizoto s cizrnou a kuřecím…
Pohankové zeleninové placky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pohanka je velmi zdravá, zpevńuje cévy (např. cévky v očích a pod.) proto bych mouku nechala pohankovou.
Dávám normální mouku a teplé obaluji ve skořicovém cukru.Je to dobré ,ale bereme to jako moučník ke kávě.Moc dobrý recept
Bramborové placky s mákem
Česnečka z uzených žeber
Turecký chléb Ramadan Pide (Ramazan…
Kuřecí steak na bylinkovém másle
Bůčková roláda plněná šlehanou sekanou
Smetanová koprová polévka s fazolkami…
Pečený tuňák s chřestem a holandskou…
Kouzelný vaječný koňak
Risotto s medvědím česnekem
Knedlíčky s vepřovým
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek