Pohankové noky (gnocchi)
Pohankové rizoto s cizrnou a kuřecím…
Pohankové zeleninové placky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pohanka je velmi zdravá, zpevńuje cévy (např. cévky v očích a pod.) proto bych mouku nechala pohankovou.
Dávám normální mouku a teplé obaluji ve skořicovém cukru.Je to dobré ,ale bereme to jako moučník ke kávě.Moc dobrý recept
Zapečené flíčky se šunkou
Báječný jablkový koláč
Domácí chléb s pivem
Grilované cukety a lilky v olejovo…
Kuřecí plátky na žampiónech a cibuli
Brokolicová pomazánka
Jemné lívance z acidofilního mléka -…
Vegetariánské karbanátky (rýžovo…
Špagety s cuketou a olivami
Rolovaná krkovice à la porchetta
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek