Pohankové noky (gnocchi)
Pohankové rizoto s cizrnou a kuřecím…
Pohankové zeleninové placky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pohanka je velmi zdravá, zpevńuje cévy (např. cévky v očích a pod.) proto bych mouku nechala pohankovou.
Dávám normální mouku a teplé obaluji ve skořicovém cukru.Je to dobré ,ale bereme to jako moučník ke kávě.Moc dobrý recept
Sýrová pomazánka s jogurtem
Bábovka s tvarohovou náplní
Trojbarevný koláč naší babičky
Plněné knedle ve vajíčku
Vepřový tokáň
Bábovka s kysanou smetanou na plech
Kokosová bábovka s kefírem
Domácí plněná roláda z mletého masa
Pečená vepřová plec s bramborem
Salát z pečené dýně s trhaným masem a…
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Nejlepší bramborové knedlíky
Husí vývar s těstovinami
Mrkvové rohlíčky s povidly
Husí stehna, červené zelí a domácí…
Tažený jablkový závin
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…