Pohankové noky (gnocchi)
Pohankové rizoto s cizrnou a kuřecím…
Pohankové zeleninové placky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pohanka je velmi zdravá, zpevńuje cévy (např. cévky v očích a pod.) proto bych mouku nechala pohankovou.
Dávám normální mouku a teplé obaluji ve skořicovém cukru.Je to dobré ,ale bereme to jako moučník ke kávě.Moc dobrý recept
Hovězí polévka s masem - dietní
Těstovinový salát se zeleninou, masem…
Sojčí těstovinový salát
Jednoduchý chleba z kvasnic
Vepřové závitky v římském hrnci
Krupicové knedlíky s jahodovou omáčkou
Tuňáková pomazánka VI.
Dýňové pyré s bramborem
Bylinkové kuře (králík) pečené na…
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Lamington
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake