Pohankové noky (gnocchi)
Pohankové rizoto s cizrnou a kuřecím…
Pohankové zeleninové placky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pohanka je velmi zdravá, zpevńuje cévy (např. cévky v očích a pod.) proto bych mouku nechala pohankovou.
Dávám normální mouku a teplé obaluji ve skořicovém cukru.Je to dobré ,ale bereme to jako moučník ke kávě.Moc dobrý recept
Jogurtový koláč
Španělské ptáčky trochu jinak
Kuře s bramborami pečené v troubě
Okurkový salát s jogurtem a…
Koláč s jablečným tvarohem
Tvaroh s rakytníkovým pyré
Masová bábovka aneb sekaná trochu…
Jablečník bez vajec - jablečný koláč …
Angreštové / rybízové knedlíky
Letní těstoviny
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem