Pohankové noky (gnocchi)
Pohankové rizoto s cizrnou a kuřecím…
Pohankové zeleninové placky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pohanka je velmi zdravá, zpevńuje cévy (např. cévky v očích a pod.) proto bych mouku nechala pohankovou.
Dávám normální mouku a teplé obaluji ve skořicovém cukru.Je to dobré ,ale bereme to jako moučník ke kávě.Moc dobrý recept
Křehký, výjimečně dobrý makový koláč
Rychlý lahodný tvarohový koláč
Dýňová polévka III.
Jahodový dort s tvarohem a želé
Banánový dort s kakaovou šlehačkou
Eintopf s červenou řepou
Špagety s rukolou,sušenými rajčaty…
Rychlý sváteční perník s náplní - i…
Bublanina z remosky
Jihočeská „pucková“ polévka
Rajčatová polévka
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Křehký koláč s mascarpone a malinami
Palačinky s krémem a lesním ovocem
Halloumi z grilu na salátu
Domácí kečup
Okurky ve vinném octě
Klasický burger