Pohankové noky (gnocchi)
Pohankové rizoto s cizrnou a kuřecím…
Pohankové zeleninové placky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pohanka je velmi zdravá, zpevńuje cévy (např. cévky v očích a pod.) proto bych mouku nechala pohankovou.
Dávám normální mouku a teplé obaluji ve skořicovém cukru.Je to dobré ,ale bereme to jako moučník ke kávě.Moc dobrý recept
Těstovinový salát s tuňákem
Krůtí vejmysl
Brokolicová polévka s vločkami
Vdolky pečené v troubě
Roštěnky na špeku
Rybízový koláč podle paní Mixové
Grilovaná tortilla s kuřecím masem a…
Smažený bílý chřest
Pečené kuře s čočkou beluga
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Sirup ze smrkových výhonků
Jahodovorebarborový sypaný koláč
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky
Risotto s chřestem
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Chřestová polévka s pestem
Křehký dort s revení