Pohankové noky (gnocchi)
Pohankové rizoto s cizrnou a kuřecím…
Pohankové zeleninové placky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pohanka je velmi zdravá, zpevńuje cévy (např. cévky v očích a pod.) proto bych mouku nechala pohankovou.
Dávám normální mouku a teplé obaluji ve skořicovém cukru.Je to dobré ,ale bereme to jako moučník ke kávě.Moc dobrý recept
Pikantní žebírka na grilu
Domácí lazaně
Burgundská hovězí pečeně
Nivová omáčka ke grilovanému masu
Polévka s červenou řepou
Velikonoční nádivka dle časopisu F.O…
Božské bezlepkové cookies
Med nebo sirup z květů divizny
Piškotový korpus - dvoupatrový dort
Salát z rýžových nudlí s kuřetem
Třešňový kompot
Citronové orzo se špenátem
Hrnková bublanina s třešněmi
Mexická kuřecí polévka
Těstovinový salát Caprese
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Klasický burger
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.