Pohankové noky (gnocchi)
Pohankové rizoto s cizrnou a kuřecím…
Pohankové zeleninové placky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pohanka je velmi zdravá, zpevńuje cévy (např. cévky v očích a pod.) proto bych mouku nechala pohankovou.
Dávám normální mouku a teplé obaluji ve skořicovém cukru.Je to dobré ,ale bereme to jako moučník ke kávě.Moc dobrý recept
Ořechová bábovka III.
Pikantní škvarková pomazánka nejen na…
Křehký kokosový koláč s jablky -…
Perníkové muffiny (DUKAN)
"Štafetky" - zákusky, roláda, řez
Domácí chléb podle Ládi Hrušky
Česnekovo-zázvorové kuřecí (nejen)…
Jidáše - sádlové
Chlebová polévka
Marinované řecké kuře
Hrnková bublanina s třešněmi
Kofty s tzatziki
Cheesecake s třešněmi a drobenkou
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Klasický burger
Jahodové nanuky
Poke bowl s lososem
Koláč s ricottou a bílou čokoládou