Pohankové noky (gnocchi)
Pohankové rizoto s cizrnou a kuřecím…
Pohankové zeleninové placky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pohanka je velmi zdravá, zpevńuje cévy (např. cévky v očích a pod.) proto bych mouku nechala pohankovou.
Dávám normální mouku a teplé obaluji ve skořicovém cukru.Je to dobré ,ale bereme to jako moučník ke kávě.Moc dobrý recept
Jablka v županu podle Lorenze Lamase
Ňadra v růžovém negližé (oběd za 15…
Jednoduchá polévka z červené čočky…
Květák - nakládaný, sterilovaný
Chuťovky (jednohubky) z listového…
Jednoduchá rajská polévka s paprikou
Gnocchi se slaninou, špenátem a…
Mletá směs s fazolemi
Drobenkový vločkový koláč - snadno,…
Těstoviny s pečenými rajčaty, cuketou…
Domácí lučina
Bleskové kuře na paprice
Bublanina s ostružinami
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Šopský salát
Vanilkový cheesecake
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Makovec se švestkami