Pohankové noky (gnocchi)
Pohankové rizoto s cizrnou a kuřecím…
Pohankové zeleninové placky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pohanka je velmi zdravá, zpevńuje cévy (např. cévky v očích a pod.) proto bych mouku nechala pohankovou.
Dávám normální mouku a teplé obaluji ve skořicovém cukru.Je to dobré ,ale bereme to jako moučník ke kávě.Moc dobrý recept
Závin z bramborového těsta
Ovocný koláč se želatinou II.
Bílkový MARGOT hřbet
Jednoduché bramborovo-rohlíkové…
Grilovaná nebo pečená špeková zelenina
Báječné máslové koláčky - nejen…
Jednoduché staročeské plátky se…
Pikantní špagety s kuřecím masem,…
Těstoviny se špenátem a kuřecím masem
Letní bramboračka s rajčaty
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki