Pohankové noky (gnocchi)
Pohankové rizoto s cizrnou a kuřecím…
Pohankové zeleninové placky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pohanka je velmi zdravá, zpevńuje cévy (např. cévky v očích a pod.) proto bych mouku nechala pohankovou.
Dávám normální mouku a teplé obaluji ve skořicovém cukru.Je to dobré ,ale bereme to jako moučník ke kávě.Moc dobrý recept
Jogurtový chléb
Těstoviny s brokolicovo-smetanovou…
Velmi jednoduchá a extrémně dobrá…
Mřížková tvarohová buchta
Staročeské zelí s kroupami a uzeným
Zapečená brokolice se zeleninou a…
Quiche s tuňákem a cibulí
Dršťková polévka podle mojí babičky
Jednoduchý domácí chléb bez hnětení
Francouzské brambory s pórkem
Perníčky
Linecké cukroví krok za krokem
Vanilkové rohlíčky VI.
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Tradiční vánoční punč
Madlenky
Čerstvé kimchi
Klasický recept na polevu na perníčky