Pohankové noky (gnocchi)
Pohankové rizoto s cizrnou a kuřecím…
Pohankové zeleninové placky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pohanka je velmi zdravá, zpevńuje cévy (např. cévky v očích a pod.) proto bych mouku nechala pohankovou.
Dávám normální mouku a teplé obaluji ve skořicovém cukru.Je to dobré ,ale bereme to jako moučník ke kávě.Moc dobrý recept
Ořechové řezy naší babičky
Květákové placičky se šunkou
Vepřové plátky zapečené s cuketou
Cuketové špízy s masem
Marinovaná kuřecí prsa II.
Jogurtovo-kakaový koláč (řezy)
Dušené kuře se zeleninou (tajine /…
Rajčatový salát s balkánským sýrem
Red velvet brownies
Pečené fazole
Perníčky
Klasický recept na polevu na perníčky
Vanilkové rohlíčky VI.
Pracny z roku 1900
Kouzelný vaječný koňak
Linecké cukroví krok za krokem
Madlenky
Čerstvé kimchi