Pohankové noky (gnocchi)
Pohankové rizoto s cizrnou a kuřecím…
Pohankové zeleninové placky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pohanka je velmi zdravá, zpevńuje cévy (např. cévky v očích a pod.) proto bych mouku nechala pohankovou.
Dávám normální mouku a teplé obaluji ve skořicovém cukru.Je to dobré ,ale bereme to jako moučník ke kávě.Moc dobrý recept
Vajíčková pomazánka IV.
Tvarohovo jahodové knedlíky
Fazolové lusky se slaninou
Kokosovo-tvarohová roláda
Borůvkový koláč II. - jednoduchý a…
Buchta (koláč) z přesnídávek -…
Zeleninová bramboračka
Zelný salát se zeleninou
Tříbarevná buchta z remosky …
Mac and cheese
Francouzská cibulačka
Turecká vejce
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové brownies