Pohankové noky (gnocchi)
Pohankové rizoto s cizrnou a kuřecím…
Pohankové zeleninové placky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pohanka je velmi zdravá, zpevńuje cévy (např. cévky v očích a pod.) proto bych mouku nechala pohankovou.
Dávám normální mouku a teplé obaluji ve skořicovém cukru.Je to dobré ,ale bereme to jako moučník ke kávě.Moc dobrý recept
Kuře v sýrovém těstíčku
Thajská čočka se zeleninou
Tvaroh s rakytníkovým pyré
Zapečené brambory s žampiony a kuřecím
"Rozetky" - šneci s tvarohem a…
Jednoduchý rybí guláš - rychle a…
Celerové karbanátky (sekaná)
Bramborovo-pórková polévka s fazolemi…
Krémová omáčka s kuřecím masem a…
Tyrolské knedlíky
Francouzská cibulačka
Turecká vejce
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové brownies