Pohankové noky (gnocchi)
Pohankové rizoto s cizrnou a kuřecím…
Pohankové zeleninové placky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pohanka je velmi zdravá, zpevńuje cévy (např. cévky v očích a pod.) proto bych mouku nechala pohankovou.
Dávám normální mouku a teplé obaluji ve skořicovém cukru.Je to dobré ,ale bereme to jako moučník ke kávě.Moc dobrý recept
Drůbková polévka
Bábovka z jogurtu
Domácí kečup
Křenová pomazánka na jednohubky
Jarní ředkvičková pochoutka
Sekaná podle Itala
Gnocchi / Těstoviny se smetanou,…
Jednoduchá schwarzwaldská šunka se…
Plněné batáty
Topinky se smaženicí
Polévka z lišek
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem
Kyseláče s rozmarýnem a jalovcem
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Rizoto s kuřetem a liškami
Houbová omáčka s bramborovými buchtami