Pohankové noky (gnocchi)
Pohankové rizoto s cizrnou a kuřecím…
Pohankové zeleninové placky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pohanka je velmi zdravá, zpevńuje cévy (např. cévky v očích a pod.) proto bych mouku nechala pohankovou.
Dávám normální mouku a teplé obaluji ve skořicovém cukru.Je to dobré ,ale bereme to jako moučník ke kávě.Moc dobrý recept
Vepřové na houbách
Pórková polévka s krupicí
Krkovička pro vítanou návštěvu
Grilovaný hermelín
Hnětynky - posvícenská specialita z…
Zapečená (nejen) krůtí játra
Krupicové knedlíky s jahodovou omáčkou
Zlatý kokosovo-mrkvový koláč
Univerzální jednoduché těsto na…
Kotlety s rajčaty a bramborami
Plněné papriky s rajčatovou omáčkou
Francouzský koláč s hruškami
Cukeťák z trouby
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Zapečená plněná rajčata
Brownies s ostružinovým pyré
Quiche s červenou řepou a sýrem
Vanilkový cheesecake