Pohankové noky (gnocchi)
Pohankové rizoto s cizrnou a kuřecím…
Pohankové zeleninové placky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pohanka je velmi zdravá, zpevńuje cévy (např. cévky v očích a pod.) proto bych mouku nechala pohankovou.
Dávám normální mouku a teplé obaluji ve skořicovém cukru.Je to dobré ,ale bereme to jako moučník ke kávě.Moc dobrý recept
Šťouchané brambory
Smažené banány
Domácí krtkův dort
Plov (Pilaf) - Ázerbájdžánské národní…
Vepřová pečeně na divoko-nakládaná
Vepřové kousky na paprice
Rýže se zelím a mletým masem
Palačinky s jahodovým rozvarem
Houstičky z domácí pekárny
Rychlé karí s květákem a batáty
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Čočková polévka se zeleninou
Brokolicová polévka se smetanou
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Mexický hrnec s rýží
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Zimní minestrone
Česnečka