Pohankové noky (gnocchi)
Pohankové rizoto s cizrnou a kuřecím…
Pohankové zeleninové placky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pohanka je velmi zdravá, zpevńuje cévy (např. cévky v očích a pod.) proto bych mouku nechala pohankovou.
Dávám normální mouku a teplé obaluji ve skořicovém cukru.Je to dobré ,ale bereme to jako moučník ke kávě.Moc dobrý recept
Barevné jablečné řezy
Kuře po francouzsku
Tvarohovo-třešňový dort (käsekuchen)
"Pěnové" koláčky z listového těsta
Pečená sekaná v zelenině
Ananasové řezy "Piña Colada"
(Ne)alkoholické Mojito / Koktejly
Větrníky na plech - karamelové řezy
Cuketovo-paprikový salát (čalamáda)
Plněné batáty
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek