Pohankové noky (gnocchi)
Pohankové rizoto s cizrnou a kuřecím…
Pohankové zeleninové placky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pohanka je velmi zdravá, zpevńuje cévy (např. cévky v očích a pod.) proto bych mouku nechala pohankovou.
Dávám normální mouku a teplé obaluji ve skořicovém cukru.Je to dobré ,ale bereme to jako moučník ke kávě.Moc dobrý recept
Staročeské zelníky s bramborami
Švei-ču-žou
Těstoviny zapečené s květákem a…
Listové těsto dle časopisu F.O.O.D.
Jablečné nebo hruškové pyré (rozvar) …
Extra čokoládové muffiny
Jednoduché tvarohové šátečky (závin)…
Brokolice na mozeček po našem
Plněné papriky s knedlíkem
Restované žampiony s bramborami a…
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Ořechy s krémem
Rafaelo kuličky
Florentýnky
Rumové kuličky s kokosem
Vosí hnízda III.
Klasický recept na polevu na perníčky
Nejlepší vaječný likér