Pohankové noky (gnocchi)
Pohankové rizoto s cizrnou a kuřecím…
Pohankové zeleninové placky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pohanka je velmi zdravá, zpevńuje cévy (např. cévky v očích a pod.) proto bych mouku nechala pohankovou.
Dávám normální mouku a teplé obaluji ve skořicovém cukru.Je to dobré ,ale bereme to jako moučník ke kávě.Moc dobrý recept
Brokolicová polévka II.
Plněné bezmasé bramborové knedlíky
Kuřecí nudličky v sladkokyselé…
Křehký kokosový koláč s jablky -…
Meruňkový perník
Bylinkové kotlety na houbách
Palačinky s krémem a lesním ovocem
Adžika směs z mletého masa
Marináda na kuřecí maso s citrusy
Salát z pečené dýně s trhaným masem a…
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Dršťková z bedel
Tvarohové řezy s mákem
Kyseláče s rozmarýnem a jalovcem
Podmáslový koláč s jablky a…
Houbové ragú s nudlemi
Ginger shot
Rizoto s kuřetem a liškami