Pohankové noky (gnocchi)
Pohankové rizoto s cizrnou a kuřecím…
Pohankové zeleninové placky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pohanka je velmi zdravá, zpevńuje cévy (např. cévky v očích a pod.) proto bych mouku nechala pohankovou.
Dávám normální mouku a teplé obaluji ve skořicovém cukru.Je to dobré ,ale bereme to jako moučník ke kávě.Moc dobrý recept
Olomoucká tvarohová pomazánka
Čokoládová poleva na zmrzlinu, pudink…
Pumpkin Soup - Dýňová polévka
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Dušené jehněčí Irish Stew
Rybí hranolky (nudličky) v těstíčku
Jahodovo-smetanové řezy
Farmářská polévka
Portobello s nivou a šunkou
Bramborový koláč s rozmarýnem
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Dýňové rizoto
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Řepánky
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Lokše