Pohankové noky (gnocchi)
Pohankové rizoto s cizrnou a kuřecím…
Pohankové zeleninové placky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pohanka je velmi zdravá, zpevńuje cévy (např. cévky v očích a pod.) proto bych mouku nechala pohankovou.
Dávám normální mouku a teplé obaluji ve skořicovém cukru.Je to dobré ,ale bereme to jako moučník ke kávě.Moc dobrý recept
Ivetčin kynutý knedlík
Kuře Anča
Jablečný (hruškový) koláč s mandlovým…
"Rozetky" - šneci s tvarohem a…
Banánové muffinky
Brokolice pečená s česnekem a citronem
Fazolky s kari rýží a masovými…
Kulaté kynuté knedlíky - příloha
Bramborovo-špenátová polévka
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Třešňový kompot
Citronové orzo se špenátem
Hrnková bublanina s třešněmi
Mexická kuřecí polévka
Těstovinový salát Caprese
Aperol Spritz
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Klasický burger