Pohankové noky (gnocchi)
Pohankové rizoto s cizrnou a kuřecím…
Pohankové zeleninové placky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pohanka je velmi zdravá, zpevńuje cévy (např. cévky v očích a pod.) proto bych mouku nechala pohankovou.
Dávám normální mouku a teplé obaluji ve skořicovém cukru.Je to dobré ,ale bereme to jako moučník ke kávě.Moc dobrý recept
Borůvkový koláč s ořechovou posypkou
Papriková pomazánka II.
Ovesné sušenky s jablky a čokoládou
Báječný hruškový (jablečný) koláč s…
Jednoduché bramborovo-rohlíkové…
Palačinky se šunkou a vejci
Adžika masovo-zeleninové ragú
Domácí chléb z pekárny
Banánovo-mangové smoothie
Marinované řecké kuře
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki