Pohankové noky (gnocchi)
Pohankové rizoto s cizrnou a kuřecím…
Pohankové zeleninové placky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pohanka je velmi zdravá, zpevńuje cévy (např. cévky v očích a pod.) proto bych mouku nechala pohankovou.
Dávám normální mouku a teplé obaluji ve skořicovém cukru.Je to dobré ,ale bereme to jako moučník ke kávě.Moc dobrý recept
Perník II.
Masarykovo cukroví z Krkonoš
Dýňový kompot s ananasovou šťávou
LEHKÝ DORT S JABLKY A PUDINKEM
Cizrnová pánev
Chlebovky z žitné mouky (pro alergiky…
Domácí bylinková lučina
Kuře s nádivkou podle Zdeňka…
Domácí ovocná limonáda
Letní těstoviny
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem