Pohankové noky (gnocchi)
Pohankové rizoto s cizrnou a kuřecím…
Pohankové zeleninové placky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pohanka je velmi zdravá, zpevńuje cévy (např. cévky v očích a pod.) proto bych mouku nechala pohankovou.
Dávám normální mouku a teplé obaluji ve skořicovém cukru.Je to dobré ,ale bereme to jako moučník ke kávě.Moc dobrý recept
Doudlebské vdolky
Avokádový salát k večeři
Perníkové muffiny s čokoládovým krémem
Jahodové řezy s bílou čokoládou
Brokolicovo-cuketová krémová polévka
Jogurtový koláč (řez) s pudinkem
Jednoduchá zeleninová polévka s…
Větrníky na plech - karamelové řezy
Broskvová limonáda s melounem
Knedlíčky s vepřovým
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek