Pohankové noky (gnocchi)
Pohankové rizoto s cizrnou a kuřecím…
Pohankové zeleninové placky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pohanka je velmi zdravá, zpevńuje cévy (např. cévky v očích a pod.) proto bych mouku nechala pohankovou.
Dávám normální mouku a teplé obaluji ve skořicovém cukru.Je to dobré ,ale bereme to jako moučník ke kávě.Moc dobrý recept
Pomazánka z tuňáka
Ořešáci - ořechy v karamelu -…
Výborné zapečené kuřecí s tatarkou
Kuřecí kousky s nivou a smetanovou…
Dušená mrkev s džusem, bez jíšky
Pečené donuty
Křenové závitky v rosolu (aspiku)
Bezmasá dýňová směs nejen na topinky
Těstoviny (nejen) s krevetami a…
Mexická tortilla se zelným salátem
Krémová houbová polévka
Halloweenský perník
Rizoto s kuřetem a liškami
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…
Halloweenské cupcakes
Tatarák s kapary
Topinky s houbami a čedarem
Hruškový crumble s perníkem