Pohankové noky (gnocchi)
Pohankové rizoto s cizrnou a kuřecím…
Pohankové zeleninové placky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pohanka je velmi zdravá, zpevńuje cévy (např. cévky v očích a pod.) proto bych mouku nechala pohankovou.
Dávám normální mouku a teplé obaluji ve skořicovém cukru.Je to dobré ,ale bereme to jako moučník ke kávě.Moc dobrý recept
Vánoční štola
Těstovinový salát se zeleninou, masem…
Jednoduché kokosky
Alenčin medovník
Skvělá pasta na pizzu
Brokolicový nákyp se smetanovo…
Noky se špenátem a ricottou
Jednoduché kávové řezy s ořechy
Bylinková krkovička na černém pivu
Nudle s arašídovou omáčkou a krůtím…
Jahodová marmeláda našich babiček
Bezový sirup za studena
Restovaná zelenina se sýrem halloumi
Jahodové knedlíky raz dva
Havajské kuře huli huli
Sněhová roláda
Kofty s tzatziki
Koláč s ricottou a bílou čokoládou