Pohankové noky (gnocchi)
Pohankové rizoto s cizrnou a kuřecím…
Pohankové zeleninové placky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pohanka je velmi zdravá, zpevńuje cévy (např. cévky v očích a pod.) proto bych mouku nechala pohankovou.
Dávám normální mouku a teplé obaluji ve skořicovém cukru.Je to dobré ,ale bereme to jako moučník ke kávě.Moc dobrý recept
Tradiční tažený štrůdl
Ovocný koláč z podmáslí
Ořechové řezy ledové - cukroví
Kapr pečený s bylinkami na másle
Špízy z mletého (nejen) krůtího masa
Houbová staročeská pečínka s bramborem
Dip z tvarohu a máty
Borůvkový koláč II. - jednoduchý a…
Jablečná bábovka - vláčná
Nudle s arašídovou omáčkou a krůtím…
Jahodová marmeláda našich babiček
Čevapčiči
Focaccia
Voňavý sirup z bezinkových květů
Salát little gem se slaninou a…
Jahodové knedlíky raz dva
Třešňový koláč s tvarohem
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…