Pohankové noky (gnocchi)
Pohankové rizoto s cizrnou a kuřecím…
Pohankové zeleninové placky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pohanka je velmi zdravá, zpevńuje cévy (např. cévky v očích a pod.) proto bych mouku nechala pohankovou.
Dávám normální mouku a teplé obaluji ve skořicovém cukru.Je to dobré ,ale bereme to jako moučník ke kávě.Moc dobrý recept
Chléb skoro jako Šumava
Sněhové rohlíčky
Smažené plněné kapustové listy …
Hruškové šátečky se skořicí
Tvarohové kynuté buchty
Vařený krém na dorty, řezy, cukroví
Jablečný cukrový závin (štrúdl) ze…
Játra (nejen) se žampiony
Zapečené brambory s kuřecím masem
Meruňkové knedlíky z pařeného těsta
Domácí rybízová marmeláda
Krůtí špízy yakitori
Jahodové nanuky
Cuketovo-brokolicový krém
Domácí zázvorovo-citronová limonáda
Poke bowl s lososem
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Klasický burger