Čtverečky jsem polila polevou z francouzské čokolády na vaření zn. Charleston, kterou mají v Lidlu (200 g za 20 Kč), jak doporučovala v Diskusi Airan Nováková - jenže bohužel nemohu najít kde. Doufám, že si přečtě tento komentář, protože jí moc děkuji za tip. Čokoládu jsem rozpustila s máslem a výsledná poleva byla skvělá - tmavá, lesklá, hladká a měkká. A samozřejmě moc dobrá. Takže Airan ještě jednou díky, že na nás, co se rády motáme kolem plotny, myslíte.
ta jablka jsou součástí těsta, Takže k jablíčkám přimícháme všechny suroviny.Necháváme chvilku stát aby se rozpustil cukr.
Chápu to jako Di, peču něco podobného a moučník není suchý a vydrží vláčný.
Já myslím, že nejde o náplň, jablka se podle mého přidávají do těsta. právě jsem něco podobného pekla (podle mé kuchařky).
Ta jablečná náplň se dává přímo na plech, pak těsto,ale asi pravděpodobně nejprve těsto a pak náplň?