• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Jablková roláda
Napište svůj komentář k receptu

Jablková roláda

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 22
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jablková roláda
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks vejce
    • 180
      g cukr
    • 8
      lžíce hladká mouka
    • jablka
    • skořice - mletá

Postup přípravy receptu

1
Plech vyložíme papírem nebo alobalem, který vymažeme a vysypeme hladkou moukou. {Pokud dáme pečící papír, není nutné). Nastrouhaná jablka rozložíme na plech a posypeme cukrem a skořicí. Ušleháme cukr a vejce, až je hmota hustá a hladká.
2
Jemně vmícháme mouku, nalijeme na jablka a dáme péct. Po upečení otočíme papírem nahoru. Papír stáhneme a ještě teplou roládu stočíme. Po vychlazení nakrájíme a už jen stačí posypat cukrem. Je to lehký,ale dobrý moučník
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Lehká jablková roláda

Lehká jablková roláda

Jablková bábovka s ořechy.

Jablková bábovka s ořechy.

Jablková buchta bez vajec

Jablková buchta bez vajec

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • monika | 20. 2. 2017 12:03

    taky se mi nepovedla smontovat uplně se rozpadla to jsem dělala přesně podlew návodu :-S

  • SisiZ | 23. 1. 2012 11:27

    Roláda je na můj vkus dost sladká,příště uberu cukr.Ale jinak výborný recept,dávám 1.Jablka jsem ještě posypala mletými ořechy.

  • anonym | 24. 12. 2011 19:04

    Teď jsem to dopekla a je to skvělé. Všem to moc chutná.

  • Iva.ojoj | 28. 7. 2011 16:26

    bez pomoci pečícího papíru při rolování by to vůbec nešlo, ale jinak vynikající

  • Jana | 2. 5. 2011 06:50

    Vyzkoušená, jednoduchá a moc dobrá.

  • Květa Štěpánková | 21. 1. 2010 09:59

    Hm, tak se taky nepovedlo. Nesvádím na papír, ani na špatný recept, chyba je asi v kuchařce. Zkusila jsem a už nikdy.

  • Vladimíra Bezpalcová | 26. 9. 2009 19:39

    Tak jsem zkusila roladu ubrala jsem cukr i jablka byla vyborna uz neni zitra udelam novou tak doufam ze se zase povede

  • Ivana Šlapáková | 4. 2. 2009 19:51

    JJ, roláda je dobrá a zdravá, dala jsem méně jablek a dobře se roluje, tedaj á já ji rolovala vychladlou

  • Ivana Císařová | 2. 2. 2009 08:21

    Já dávám tomuto moučníku několik 1111111111. Pekla jsem přesně dle receptu v pátek, povedla se jako na obrázku, roládu jsem necukrovala, neboť i bez toho byla "hnusně" sladká. Ale i tak vynikající. V neděli jsem ji dělala znovu, ubrala jsem cukr. Jablka jsem cukrovala jen troškou skořicového cukru, posypala mletým hřebíčkem a mletým badyánem, do těsta jsem dala 6 rovných lžic HLM a 150g cukru, byla mnohem lepší. Vůbec nechápu, že někomu připadá suchá. Vyklápěla jsem na pečící papír, tím jsem si pomohla při rolování.

  • niobe nightingale | 1. 2. 2009 16:16

    soudě dle úspěchu u strávníků je to moc vynikající recept xD ... a daleko daleko nutričně výhodnější a zdravější než ten sladkej zapečenej rohlík, paní Šindelová ;-)

  • Marie Šindelová | 1. 2. 2009 15:31

    stačí dát 1 a půl lžíce vanilkového pudinku a jde to samo.Teda do jablek.

  • ladislava staffenová | 30. 1. 2009 18:21

    Souhlasím s Terezkou, ta roláda pak i praskne a v troubě vyteče šťáva, ale je pravda, že si každý to množství jablek musí vyzkoušet sám - záleží na velikosti ale i odrůdě jablek

  • Tereza J. | 30. 1. 2009 17:26

    Viac jabĺk síce urobí roládu šťavnatejšiu, ale zle sa balí. Mám to odskúšané, deti v škole nastrúhali priveľa jabĺk. Potom obrázok skutočne nezodpovedá realite :))) Množstvo jabĺk neprežeňte.

  • Marie Šindelová | 30. 1. 2009 12:39

    Vejce by klidně na množství jablek stačili 3.Je to opravdu moc dobrý recept,který trvá i s přípravou pár minut,ale chtělo by to více jablek-nedivím se že se zdála někomu suchá,protože já měla jablek přez půl kila a ještě mohlo být klidně víc.Obrázek neodpovídal realitě.Ale kdo peče často,snadno odhadne výsledek a vyhne se chybám.

  • Blažena Halušková | 13. 11. 2008 18:09

    Tak na první pokus o roládu moc dobré.... Papír se mi sloupl dobře a srolovat šla taky skvěle. Doma sklidila veliký úspěch. Dávám jedničku.

  • Tereza J. | 23. 10. 2008 09:47

    Zdenka, aj ja robím aj na plech, ale vtedy treba dať tých jabĺk viac, proste vyššiu vrstvu. Ak dáte málo jabĺk, bude to možno suché. Ale to závisí aj od spôsobu pečenia, piškot by mal byť pečený rýchlo, aby v rúre nevyschol.

  • Zdena z JM | 23. 10. 2008 07:38

    Mám podobnou zkušenost jako Eva.Kdysi jsem tento moučník nedělala jako roládu,ale jako moučník na plech,který se pak nakrájel na řezy.Dělala jsem jej jednou.Nějak nás neoslovil.Byl suchý a mdlý a ta kombinace jablka a piškot nás zkrátka neoslovila.

  • Tereza J. | 22. 10. 2008 14:22

    Jejda, Evička, ako môže byť suchá, keď sú tam jablká? A porovnanie s knedlíkom... Ono keď si prečítate recept, tak vám musí byť jasné, že to nebude ako roláda s krémom.

  • Eva Kopalová | 22. 10. 2008 13:12

    Je to rychlé a jednoduché, ale čekala jsem, že to bude lepší. První den byla suchá, druhý už to zvláčněla jablka, ale trochu mi připomíná ochucený houskový knedlík. Možná ta zmíněná úprava na celý plech bude vděčnější.

  • Věra z Dc | 12. 11. 2007 15:05

    Roláda je vynikající. Když jsem ji obracela tak jsem ji ocukrovala aby se nepřilepila (může se i posypat kokosem nebo mletými ořechy) pokrýt utěrkou přiklopit druhým plechem a otočit .... nepotrhá se a krásně se roluje. Dávám za 1 ***

  • helča z Jeseníků | 8. 11. 2007 16:59

    když uděláte těsto z dvojí dávky a jablka nakrájíte na malé kousky, vznikne vynikající buchta, kterou nakrájím na čtverečky a hned je fuč.... nemusím ani rolovat.

  • Andra | 21. 8. 2007 10:00

    Tiež som ju vyskúšala cez víkend. U nás zasa až taký úspech nemala, napriek tomu, že sa podarila a aj sa mi dobre stočila. Súhlasím s Hankou, že nie je zlá, ale nie je to žiadny zázrak.

  • Gábina H | 21. 8. 2007 09:13

    Roládu jsem vyzkoušela včera a musím říct, že byla super, lehká a osvěžující. Měla jsem zavařená jablka, dala jsme na pečící papír celou sklenici v tenké vrstvě, posypala jsem cukrem a skořicí. Rolovala se dobře, jen mi trochu popraskala, ale na chuti to nic neubralo. Příště vyzkouším jablka posypat ořechy nebo pocákat čokoládou.

  • Anonym | 5. 4. 2007 08:55

    Dělala jsem ji již asi po desáté a vždy se povedla. Je to rychlovka, která je moc dobrá.

  • Zdeňka | 16. 2. 2007 15:01

    Paní Dano,já roládu překlopím na čistý pečící papír a pomocí něho ještě horkou zaroluji.Už jsem ji pekla mnohokrát od té doby,co se tady recept objevil a vždycky se povedla.U nás je velice oblíbená.Těsto dělám podle sebe jako na obyčejnou piškotovou roládu,čili míň cukru i míň mouky.Když si jablka ochutíte podle sebe(ořechy,rozinky,kokos apod.),tak nebude ani mdlá.

  • Dana | 16. 2. 2007 12:00

    Právě před chvílí jsem upekla a také totální fiasko a to nejsem ve světě pečení žádný začátečník. Vůbec to nejde srolovat, lepí se to. Je mi líto, ale recept vyhazuji ze své sbírky receptů.

  • Jana z VM | 15. 1. 2007 14:57

    Paní Křížová, není to můj recept, je od pí. Vencové, já jej znám sice už dlouhá léta, ale nedávala jsem jej sem, pouze jsem v komentářích uváděla svoje obměny - název je Obrácený koláč.Tak se mrkněte !

  • Blanka V. | 15. 1. 2007 13:30

    Nám zase připadala "mdlá". Příště zkusím přidat ořechy, rozinky a možná i tvaroh, jak tady někdo doporučoval.

  • Vlaďka | 15. 1. 2007 13:12

    Totální fiasko!!!!! při rolování se mi úplně roztrhala, jablka byla hodně šťavnatá tak nevím jestli to bylo tím. Také je na náš vkus hodně sladká. Manžel ohodnotil slovy "nepodařená zamotaná žemlovka".

  • Hana | 15. 1. 2007 13:06

    Roláda je rychlá a není špatná, ale není to žádný zázrak. Jiné jablkové moučníky nám chutnají víc.

  • Zdeňka | 15. 1. 2007 11:30

    Tak já jsem pekla už třetí roládu,použila jsem jako při každém pečení pečící papír a šel krásně sloupnout bez vymazávání a roláda se parádně stočila.Cukru dávám taky trochu míň jako na běžnou piškotovou roládu .U nás má daleko větší úspěch než obrácený dort.A já jsem si taky vylepšila šlehačkou i když to vůbec není nutné.

  • Jindra | 15. 1. 2007 10:15

    Báječná, povedla se mi, jen uberu 3 dkg cukru.

  • krizova | 15. 1. 2007 10:07

    Paní Jano z VM je ten váš obrácený dort zde v receptech? Nenašla jsem ho. Prosím o recept.

  • Anonym | 15. 1. 2007 09:52

    Docela se mi povedla,já zase udělala citronovou polevu a byla dobrá.Jen bych,pro příště,mouku hladkou nahradila moukou plohrubou.Ta hladká způsobí to,že těsto je takové hutné...

  • Hospodyňka | 15. 1. 2007 09:03

    Tak mě se z toho udělal jabkový trhanec. Nevím kde se stala chyba, ale rolovat to v žádném případě nešlo. Upečeno bylo do růžova, používám papír, který je na jiné pečení OK... U mě tedy totální neúspěch

  • Jana z VM | 15. 1. 2007 08:02

    Tak můj pergamenový papír není právě nejvhodnější pro tuto roládu. Sice jsem jej hodně vymazala, ale nevysypala moukou a to byla chyba. Byl promáčený těmi jablky, tak to šlo trochu hůře srolovat. Je důležité papír vysypat.Jinak roláda je dobrá, ale očekávala jsem od ní víc vzhledem k tak nadšeným komentářům. Ještě jsem ji pocákala čokoládou a na talířku jsem ji dozdobila šlehačkou, byla tak daleko lepší, ale taky hutnější, že? Pro mě a mou rodinu je chutnější obrácený dort , který ještě doplňuji uvařeným pudingem a trochou šlehačky:o)).

  • Jana z VM | 12. 1. 2007 07:26

    Tak to se fakt těšíme !! Jablíčka jsou nejvděčnější surovina na buchtu ....

  • Dagmar Kopačová | 11. 1. 2007 17:39

    Když jsem zadávala recept, zapomněla jsem napsat,že jsem také zkoušela vrstvu jablek a na to na kolečka nakrájený banán.Má to zase jinou chuť,ale také dobré.Jinou roládu už nedělám,tato je i málo kalorická.Z jablek mám plno receptů,zase něco přidám.

  • Zuzka | 11. 1. 2007 09:03

    Včera jsem jí pekla a musím říct, že na to, že je velmi rychlá, je vynikající. Dávám za 1. Určitě jí budu dělat znovu. Moc chválím. :-)

  • Zdeňka | 10. 1. 2007 20:16

    Tak jsem dneska upekla hned 2 rolády a opravdu nemají chybu.Krásně vypadají a výborně chutnají.Pekla jsem na 200 st.,aby se upekla rychle a zbytečně se nevysušila.Jablka jsem jěště posypala drcenými ořechy.V pohodě stačí ze 4 velkých vajec na normální plech.Mockrát děkuji za recept,určitě budu péct často.Dávám za 1.

  • Jana Tomčíková | 10. 1. 2007 19:01

    Nejsem autor, ale roládu peču asi na 150 stupňů a asi 12 minut.Správně upečená začne malinko růžovět a nejlepšií zkouška je, že otevřu troubu a zkusím, jetli se už roláda nelepí na papír(jestli tedy jde lehce uvolnit).

  • Jana Kutačová | 10. 1. 2007 18:15

    Na jakou teplotu a jak dlouho asi péct?Děkuji:o)

  • Jaroslava Oumarová | 10. 1. 2007 17:49

    Roláda je naprosto úžasná - rychlá, poměrně jednoduchá a moc dobrá. Výborný nápad!! Příště zkusím podle Markéty Englické tu zakysanou smetanu:-)) Jo, a dávám samozřejmě 1;o)

  • Jana z VM | 10. 1. 2007 12:29

    Já se už těším, že ji o víkendu vyzkouším. Já používám pergamenový papír, který hodně vymažu sádlem - nikdy nemám problémy srolovat vychladlou roládu. Nikdy ji neroluji za tepla, je to zbytečné. Vyzkouším tuto roládu svým způsobem a uvidíme!

  • Hana Rožníčková | 10. 1. 2007 12:28

    Tož to musím také zkusit, tolik kladných ohlasů.

  • Hedvika | 10. 1. 2007 11:45

    Paní Ivano,používám pouze pečící papír ALU FIX.Mám s ním výborné zkušenosti,nikdy se nic nepřilepilo.Ale také jsem slyšela,že některé papíry moc dobře nefungují a lepí se.Já nic jiného raději nezkouším,aby to pak nešlo všechno do koše.:-)))

  • Monika V. | 10. 1. 2007 10:39

    Včera jsem ji taky pekla a dávám za 1. Moc dobrá a hlavně rychlá. Krásně se rolovalo. Dělala jsem přesně podle receptu a dala jsem to na plech velký 43 x 28 cm.

  • englicka marketa | 9. 1. 2007 12:26

    akorát jsem dopekla,udělala jsem jí ze 6 vajec,na jablíčka jsem jěště kidla zakysanou smetanu se zbytkem tvarohu,posypala rozinkama a vznikla s toho čupr rychlá roláda,jen doufám že jí nesnim celou do doby než dorazí zbytek rodiny:o))dávám 1.

  • machule | 9. 1. 2007 11:20

    Tak jsem vyzkoušela,je to paráda,výborně to chutná a krásně se srolovalo .Jen jsem ubrala trochu mouky.

  • englicka marketa | 8. 1. 2007 20:42

    na klasický velký plech to asi nebude-to bych udělala alespoň ze šesti vajec.nevím,nevím

  • Jana Kutačová | 8. 1. 2007 20:27

    Na jakou teplotu a jak dlouho asi péct?Děkuji:o)

  • Eva | 8. 1. 2007 19:41

    Na jak velký plech je uvedené množství surovin? Děkuju

  • Květoslava B. | 8. 1. 2007 19:00

    Rolády se mi moc nedaří, většinou je moc upeču a pak se lámou.No, tohle by se snad mohlo podařit i mě.

  • englicka marketa | 8. 1. 2007 16:09

    pááni,od teď se odmítám pracně patlat s klasickou roládou když jsem oběvila tento bezva recept:o))myslíte že byšlo použít i jiné ovoce??

  • inka machackova | 8. 1. 2007 15:59

    To vyzkouším,vypadá to dobře.

  • Hana Rožníčková | 8. 1. 2007 15:38

    Ivano, také jsem zkoušela péci na pečícím papíru, ale vrátila jsem se ke klasice - plech vymazat a vysypat. Tak holt někdo vyhodí papír a má plech čistý a já ho prostě umeju.

  • Ivana Přikrylová | 8. 1. 2007 14:38

    Prosím, jaký pečící papír používáte? Já mám z pečícím papírem jen špatné zkušenosti, na Vánoce jsem na něm pekla perníčky a všechny se přilepily, i když výrobce uváděl, že se papír nelepí.

  • Miroslava Severová | 8. 1. 2007 14:08

    To vypadá opravdu skvěle, akorát se bojím aby mě nevytekla šťáva z jablek až pod papír na plech. Když se přiškvaří jde špatně umýt.Na tohle já jsem dost velká nešika.

  • Jana z VM | 8. 1. 2007 12:25

    Opravdu velmi zajimavé, rychlé a hlavně - v této době - velmi lehoučké !!

  • Jana Z | 8. 1. 2007 11:18

    Od vánoc zbyla mírně svraštělá jablíčka tak vyzkouším, vypadá to přímo skvěle.

  • Jaroslava Oumarová | 8. 1. 2007 11:07

    Bezva nápad!! Už si to tisknu:-))

  • Jana Tomčíková | 8. 1. 2007 10:33

    Tak tohle vypadá hodně zajímavě!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zákusky Nejlepší dezerty
Moučníky Zákusky Pečení Výjimečný den Posvícení Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Hladká mouka Jablka Skořice - mletá Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hovězí maso pěti vůní

Hovězí maso pěti vůní

Pečené obložené řízky

Pečené obložené řízky

Pomazánka s rajčetem

Pomazánka s rajčetem

Alfédovy panenky

Alfédovy panenky

Smažený vepřový řízek se sýrem

Smažený vepřový řízek se sýrem

Rychlé kuřecí nudličky

Rychlé kuřecí nudličky

Čokoládovo-tvarohový dort

Čokoládovo-tvarohový dort

Bylinkové kotlety na houbách

Bylinkové kotlety na houbách

Gyros krkovice na cibuli

Gyros krkovice na cibuli

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Poslední sledované recepty

94
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
49
Žloutkové řezy jako vánek
Žloutkové řezy jako vánek
42
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
38
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
32
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz FOTO: Jaromír Jágr a jeho 6 bejvalek. Která z nich byla nejhezčí?

FOTO: Jaromír Jágr a jeho 6 bejvalek. Která z nich byla nejhezčí?

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Další doporučené recepty:

Jablková buchta bez vajec
Jablková buchta bez vajec
Jablková buchta II
Jablková buchta II
Jablková placka
Jablková placka
Jablková žemlovka
Jablková žemlovka
Jablková žemlovka se sněhem
Jablková žemlovka se sněhem
Jablkové bochánky
Jablkové bochánky
  • Recepty.cz
  • Jablková roláda
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact