opravdu litr octa???? na 4kg jablek a 1kg cukru??? Není to moc?
V troubě, nemají chybu. Ale také se musí pohlídat ta správná chvíle kdy jsou hotová.
No,ten hrnec.Mám jeden zaručeně 100% z Billy,dělala na něj myslím reklamu ještě paní Zázvorková.Bohužel i na ten se to přilepí,tak nevím.Tohle je dobrý nápad,opravdu,taky co s těmi letními jablky jiného,že?Tolik se jich zase nesní.Ale opravdu nevím,v čem to mám uvařit,abych nezničila další hrnec.
Otáčíte po zavíčkování sklenice do vychladnutí dnem vzhůru?
kolega v práci poradil - péc v troubě - nepálí se
Jablka se většinou rozvaří sama, zvláště ta letní, šťavnatá. Zbytek dokonáte rozmícháním. Chce to však hrnec se dnem, ke kterému se hned tak něco nepřilepí.
Jablka vaříme nastrouhaná, nakrájená, nebo rozmixovaná?