Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Hanka
|23. 8. 2015 12:23
opravdu litr octa???? na 4kg jablek a 1kg cukru??? Není to moc?
Marie Řezáčová
|26. 9. 2012 10:13
V troubě, nemají chybu. Ale také se musí pohlídat ta správná chvíle kdy jsou hotová.
Jana Remková
|1. 8. 2008 12:20
No,ten hrnec.Mám jeden zaručeně 100% z Billy,dělala na něj myslím reklamu ještě paní Zázvorková.Bohužel i na ten se to přilepí,tak nevím.Tohle je dobrý nápad,opravdu,taky co s těmi letními jablky jiného,že?Tolik se jich zase nesní.Ale opravdu nevím,v čem to mám uvařit,abych nezničila další hrnec.
Lenka
|19. 9. 2007 10:11
Otáčíte po zavíčkování sklenice do vychladnutí dnem vzhůru?
Jarmila
|29. 7. 2007 17:23
kolega v práci poradil - péc v troubě - nepálí se
Di
|22. 1. 2007 09:13
Jablka se většinou rozvaří sama, zvláště ta letní, šťavnatá. Zbytek dokonáte rozmícháním. Chce to však hrnec se dnem, ke kterému se hned tak něco nepřilepí.
Ivana Přikrylová
|21. 1. 2007 20:44
Jablka vaříme nastrouhaná, nakrájená, nebo rozmixovaná?