• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Jablková buchta rychlá
Napište svůj komentář k receptu

Jablková buchta rychlá

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: 90 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jablková buchta rychlá
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 400
      g cukr
    • 2
      ks vejce
    • 70
      g hera
    • 350
      g jablka
    • 400
      g hladká mouka
    • 1
      balení prášek do pečiva
    • kakao

Postup přípravy receptu

1
Smícháme vejce s cukrem, přidáme rozpuštěné máslo, nastrouhaná jablka a mouku s práškem do pečiva (můžeme zředit mlékem). Těsto nalijeme na vymaštěný a vysypaný plech. Upečeme a hotové polijeme čokoládou nebo posypeme cukrem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jablková buchta bez vajec

Jablková buchta bez vajec

Jablková buchta II

Jablková buchta II

Jablková bábovka s ořechy.

Jablková bábovka s ořechy.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • mamina | 10. 2. 2012 00:50

    asi uz je jak koukam pozde, ale ja bych pekla kratsi dobu, tak 35 minut a na vyssi teplotu (ca.200). Podle me se dlouhym pecenim vysusi.

  • prosim poradte prosim poradte | 6. 9. 2007 13:13

    na kolik stupňů ji péct?

  • Eva P. | 24. 11. 2006 21:47

    Neni spatna, ale pro me osobne trosku sucha. ale to je otazka chute. Dala jsem pouze 250 g cukru a sladka je dost.nakonec jsem ji pekla asi 50 min na 180°C v malé forme, takze je dost vysoka. Sni se, ale priste vyzkousim zase neco jiného.;)

  • Eva P. | 23. 11. 2006 14:33

    skoda, ze neni uvedeno, pri jaké teplote a jak dlouho se to pece.Nam zacatecnicim je kazda informace dobra.Ale jdu to zkusit. Uvidime. :)

  • Radim USA | 4. 6. 2006 23:23

    Do recptu jsem pridal nastrouhane orechy a 1 lzici kakaa.

  • vlaďka | 15. 5. 2005 22:36

    Už jsem tenhle koláč pekla několikrát, vydrží dlouho vláčný,ale fakt je,že je dost sladký. Asi záleží taky na tom,jak jsou sladká jablka.Přimlouvám se za míň cukru.

  • Rusalka | 19. 4. 2005 15:07

    Dávam tam 300g cukru a je to akorát.Mám tento recept od kámošky a je vinikající.potřu rozpuštěnou čokoládou na vaření a můžem se po tom utlouct.

  • radek z AU | 7. 10. 2004 04:02

    Majka uz musi byt hrozne hubena!!? Jestli takhle vari.

  • Jana z VM | 6. 10. 2004 16:18

    Ráda bych tedy věděla, jestli je toho cukru - těch 40 dkg - hodně, nebo je to dobře. Některé komentáře zezačátku říkají, že je ho opravdu moc a buchta je moc sladká. Ale každý má jinou chuť a co se někomu zdá normální, je pro jiného moc sladké. Asi by bylo nejlepší to vyzkoušet a bude to !

  • Majka | 6. 10. 2004 13:39

    To je dietní - uděláte a vyhodíte... a nejsou žádné kalorie.

  • zanda | 6. 10. 2004 12:33

    je to nejak zmatene nezda se vam? :(

  • Kuchařka on-line | 1. 10. 2004 10:05

    Že by se zdařila oprava do třetice? :)) A není toho cukru příliš? ;)

  • Alena | 1. 10. 2004 09:59

    Takže ještě jednou: 400g cukru + 2 celá vejce umíchat, k tomu přidat 70g rozpuštěného másla, 350g nastrouhaných jablek, 400g hladké mouky a 1 prášek do pečiva. Možno přiředit mlékem. Asi už vás kvůli těm zmatkům přešla chuť, ale věřte, že je buchta rychlá a dobrá.

  • Kuchařka on-line | 1. 10. 2004 08:34

    Já to tedy pochopila tak, že místo 400 g cukru patřila mouka. Přece jen 400 g cukru je trochu moc.

  • Jana z VM | 1. 10. 2004 06:59

    Tak nevím, v opravě je napsáno, že -"vše, jak je napsané, jen přidat nakonec 40 dkg hladké mouky", ale v opraveném receptu zmizel cukr! Tak, jak to tedy opravdu je ?!

  • Kuchařka on-line | 30. 9. 2004 20:11

    Opraveno

  • Alena Ševčíková | 30. 9. 2004 14:32

    Omlouvám se. Chybička se vloudila. Tedy: Vše, jak je napsané jen přidat nakonec 400g hladké mouky

  • Eva | 30. 9. 2004 10:11

    Asi místo cukru má být 400g mouky ne? Jinak jsou to rozpečená jablka a strašně sladká.

  • Irena | 29. 9. 2004 16:58

    400g cukru ?A po upečení znovu posypeme cukrem?A kde je mouka?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Buchty Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Hera Hladká mouka Jablka Kakao Prášek do pečiva Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Honzovy buchty

Honzovy buchty

Pizza chudobka

Pizza chudobka

Trvanlivé sušenky

Trvanlivé sušenky

Měkké perníčky

Měkké perníčky

Tuňáková pomazánka II.

Tuňáková pomazánka II.

Mléčná rýže se skořicí

Mléčná rýže se skořicí

Španělské „španělské ptáčky“ flamenquín

Španělské „španělské ptáčky“…

Rychlé kuřecí na kari s pórkem

Rychlé kuřecí na kari s pórkem

Adžika rýže - zeleninové rizoto

Adžika rýže - zeleninové rizoto

Doporučujeme

110 minut
Kuřecí miso polévka s nudlemi a zeleninou

Kuřecí miso polévka s nudlemi a…

45 minut
Pravé maďarské lečo

Pravé maďarské lečo

20 minut
Cuketová polévka s mátou a hráškem

Cuketová polévka s mátou a hráškem

300 minut
Švestková povidla

Švestková povidla

60 minut
Meruňkový koláč s kokosovou drobenkou

Meruňkový koláč s kokosovou drobenkou

50 minut
Roláda s mletým masem a zeleninou

Roláda s mletým masem a zeleninou

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

55 minut
Čokoládová buchta z cukety

Čokoládová buchta z cukety

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Poslední sledované recepty

72
Svíčková z kuřete
Svíčková z kuřete
55
Losos (nejen) v bylinkách
Losos (nejen) v bylinkách
36
Bramborovo - rybí krokety
Bramborovo - rybí krokety
28
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
27
Báječná (nejen) broskvová roláda
Báječná (nejen)…

Zajímavé články

Poctivá česká kuchyně od pondělí do pátku: 5 receptů, které budete milovat
Poctivá česká kuchyně od pondělí do pátku: 5…
11 skvělých nápadů, jak zužitkovat cukety. Nasladko i naslano!
11 skvělých nápadů, jak zužitkovat cukety.…
Amatérská cukrářka začala dělat huňaté dorty jako únik od stresující práce. Dnes si je u ní objednávají i celebrity
Amatérská cukrářka začala dělat huňaté dorty jako…
Která část melounu je nejzdravější? Ta, která většinou končí v koši!
Která část melounu je nejzdravější? Ta, která…
Dokonalý moučník na léto? Udělejte si tento nepečený piškotový dort s ovocem!
Dokonalý moučník na léto? Udělejte si tento…
AHA.cz Velké odhalení! Kuchařová ukázala novou známost

Velké odhalení! Kuchařová ukázala novou známost

Mimibazar Poporodní inkontinence trápí až třetinu žen. Pomůže posilování pánevního dna i Venušiny kuličky

Poporodní inkontinence trápí až třetinu žen. Pomůže posilování pánevního dna i Venušiny kuličky

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Tohle jsou důvody, proč vám blednou barvy na oblečení! Jak je uchovat co nejhezčí?

Tohle jsou důvody, proč vám blednou barvy na oblečení! Jak je uchovat co nejhezčí?

Ženy.cz Knírek jako nový trend! Nejvíc HOT jsou totiž muži s knírkem

Knírek jako nový trend! Nejvíc HOT jsou totiž muži s knírkem

Blesk.cz Poslední fotky Jiřího Krampola (†87): Dva týdny před smrtí natáčel

Poslední fotky Jiřího Krampola (†87): Dva týdny před smrtí natáčel

SportRevue.cz FOTO: Kočky k pohledání. 40 (ex)sportovkyň, které stoprocentně splňují ideál ženské krásy

FOTO: Kočky k pohledání. 40 (ex)sportovkyň, které stoprocentně splňují ideál ženské krásy

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy Partner podle čísla vědomí: Kdo je samec a kdo ženu nosí na rukou?

Partner podle čísla vědomí: Kdo je samec a kdo ženu nosí na rukou?

  • Recepty.cz
  • Jablková buchta rychlá
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact