opravdu velice rychla a snadna buchta, jen jsem tedy dala o 50ml mene oleje a chtelo by to mozna trosicku vice ochutit ( treba koreni na pernik? + malicko vice cukru) Ja ji nakonec slepila jahodovym dzemem a pocukrovala a je vyborna :-)
paní pinďáková
|27. 7. 2010 15:15
nemela jsem vejce ani mleko, jen trochu kysane smetany, ....tu jsem naredila do 2dc se stavou z broskvoveho kompotu, misto jablek rybiz a protoze je kyselejsi jeste 4lzicky medu. pekla jsem v remosce na 160 neco pres hodinu. a je mo c dobry jen m prisel prislis mastny...priste bych dala mene oleje
Vaníčková Soňa
|11. 4. 2009 20:17
vynikající dávám za jedna
Miroslava Severová
|27. 11. 2006 10:58
Takovouhle jabkovou buchtu taky dělám a po vychladnutí poleju čokoládovou polevou a než úplně ztuhne tak posypu nahrubo nasekanými vl. ořehy.